Adobe Premiere Pro Basis Training

Dé online cursus voor videomontage met Adobe Premiere Pro 2020

Wil jij Adobe Premiere Pro leren? Maak snel en makkelijk professionele video’s voor je vlog, ter promotie van je bedrijf, voor productmarketing of gewoon als hobby voor je prachtige vakantievideo’s?

Adobe gecertificeerde trainer Matthijs Clasener is een van de meest vooraanstaande trainers in Nederland op het gebied van videomontage met Adobe Premiere Pro. In deze uitgebreide online cursus leert hij je een pakkend verhaal te vertellen met alle mogelijkheden van dé videomontagesoftware van Adobe.

Om kennis te maken met het gebruikersinterface van Adobe Premiere Pro, begin je met het maken van een eenvoudige montage. Daarna leer je verschillende media importeren zoals audio, video en afbeeldingen. Voor het opbouwen van een goed verhaal, leer je de juiste delen van je media te selecteren. Met verschillende montagetechnieken plaats je vervolgens de geselecteerde clips op de tijdlijn. Voor het fijn afstemmen van je montage toont Matthijs je mogelijkheden zoals Slip, Slide, Ripple en Rolling edits. Met het plaatsen van de juiste overgangen laat je clips mooi in elkaar overvloeien. Verder leer je stijlvol gebruik te maken van video-effecten, hoe je audio van ruis ontdoet en nog veel meer.

Om uitgebreid te kunnen oefenen ontvang je ook alle Premiere Pro projecten die tijdens de cursus worden gebruikt. Je leert makkelijk en in je eigen tempo videomontage met Adobe Premiere Pro. De bijna 6 uur aan videolessen zijn namelijk opgedeeld in korte onderwerpen. Hierdoor kun je lessen herhalen zo vaak als je maar wilt en krijg je Adobe Premiere Pro snel onder de knie.

Voor wie is deze training?

Deze cursus is geschikt voor zowel beginnende als wat meer gevorderde video-editors, die Adobe Premiere Pro willen leren gebruiken voor professionele videomontages.

Wat leer je?

– Werken met het gebruikersinterface
– Media importeren
– Werken met bins
– Montageselecties maken met In en Out points
– Uitgebreide montagetechnieken voor een pakkend verhaal
– Het animeren van tekst
– Toepassen van overgangen (Transitions)
– Stijlvol werken met effecten
– Video uitsnijden en vrijstaand maken met maskers
– Audio bewerken en opschonen
– Foute witbalans corrigeren met kleurcorrectie
– Je video een sfeer geven met colorgrading
– Exporteren met de Media Encoder
– Integratie met andere programma’s
– Virtual Reality
– Multicam editing
– Introductie van Premiere Rush
★★★★★

Het fijne van deze goed uitgelegde cursus is dat je zelf je tempo kunt bepalen. Heldere uitleg!Rinus

Wat krijg je?

Bij aankoop van deze training krijg je op jouw Mijn trainingen pagina onbeperkte toegang tot het volgende lesmateriaal:

  • Bijna 6 uur aan trainingvideo’s
  • Projecten en bronbestanden
  • Handige toetsenbordcombinaties (pdf)

Heb je het programma Adobe Premiere Pro nog niet? Krijg dan hier