Adobe Premiere Pro Training Gevorderd

Leer geavanceerde montagetechnieken in Premiere Pro

Wil je verder gaan dan een eenvoudige videomontage? Leer dan in deze online training Geavanceerde montage met Premiere Pro, hoe je titels animeert, videocomposities maakt en personen en objecten vrijstaand maakt met green-screening.

In mijn online training van ga je een stap verder en leer je geavanceerde montagetechnieken gebruiken in Adobe Premiere Pro.

Herkenbare praktijkvoorbeelden worden behandeld zoals: Wat doe je als 4K beeldmateriaal tijdens de montage niet vloeiend afspeelt? Hoe maak je grafische sjablonen voor hergebruik in meerdere projecten? Of hoe verbeter je de spraak in het geluid? Wat kun je doen als er een ruis in de audio opname aanwezig is? Zijn deze vraagstukken herkenbaar dan is dit de geschikte training voor jou!

Alle Premiere Pro projecten, die tijdens de training worden gebruikt, krijg je meegeleverd. Hiermee kun je uitgebreid oefenen. Met 4 uur aan trainingvideo’s leer je makkelijk en in je eigen tempo alle montagetechnieken van Adobe Premiere Pro. Zo maak je in no-time de mooiste video’s.

Voor wie is deze training?

Deze training is voor mensen die de training Videomontage met Premiere Pro CC hebben gevolgd of video-editors met die basiskennis hebben in Premiere Pro. Deze training is zowel geschikt voor PC als Mac gebruikers.

Wat leer je?

– Verhalen vertellen en problemen oplossen met behulp van plakshots
– Vloeiende overgangen maken met Morph Cuts
– Werken met genestelde sequences
– Vloeiend monteren van zware videobestanden dankzij proxies
– Werken met motion graphics templates
– Motion graphics maken in Premiere Pro
– Motion graphics maken in After Effects en gebruiken in Premiere Pro
– Composities maken
– Beelden vrijstaand maken met chroma-keying
– Werken met adjustment layers
– Spraakopname verbeteren
– Ruis uit je audio opname verwijderen
– Kleurcorrectie en grading
– Exporteren in het gewenste bestandsformaat – Het archiveren van je projecten
– En meer…

★★★★★

Ik ben heel tevreden, ik heb heel veel bijgeleerd, hartelijk dank om mij deze lessen aan te bevelen, het is meer dan de moeite waard! Anna de Wildee