Adobe Premiere Pro Basis in één dag

Wil jij Adobe Premiere Pro leren? Maak snel en makkelijk professionele video’s voor je vlog, ter promotie van je bedrijf, voor productmarketing of gewoon als hobby voor je prachtige vakantievideo’s?

Om kennis te maken met het gebruikersinterface van Adobe Premiere Pro, begin je met het maken van een eenvoudige montage. Daarna leer je verschillende media importeren zoals audio, video en afbeeldingen. Voor het opbouwen van een goed verhaal, leer je de juiste delen van je media te selecteren. Met verschillende montagetechnieken plaats je vervolgens de geselecteerde clips op de tijdlijn. Voor het fijn afstemmen van je montage toont Matthijs je mogelijkheden zoals Slip, Slide, Ripple en Rolling edits. Met het plaatsen van de juiste overgangen laat je clips mooi in elkaar overvloeien. Verder leer je stijlvol gebruik te maken van video-effecten, hoe je audio van ruis ontdoet en nog veel meer.

Voor wie is deze training?

Deze cursus is geschikt voor zowel beginnende als wat meer gevorderde video-editors, die Adobe Premiere Pro willen leren gebruiken voor professionele videomontages.

Wat leer je?

– Werken met het gebruikersinterface
– Media importeren
– Werken met bins
– Montageselecties maken met In en Out points
– Uitgebreide montagetechnieken voor een pakkend verhaal
– Het animeren van tekst
– Toepassen van overgangen (Transitions)
– Stijlvol werken met effecten
– Video uitsnijden en vrijstaand maken met maskers
– Audio bewerken en opschonen
– Foute witbalans corrigeren met kleurcorrectie
– Je video een sfeer geven met colorgrading
– Exporteren met de Media Encoder
– Integratie met andere programma’s
– Multicam editing

Inhuren voor een dag op locatie

Voor deze training kom ik graag jouw kant op. Ik neem m’n laptop mee en het lesmateriaal. Samen met een groep van max 6 personen kunnen we op basis van BYOD aan de slag. De begin-, pauze- en eindtijd overleggen we samen.

Het inhuren van één trainingsdag is in het kalenderjaar 2021 euro € 495,- excl. BTW en excl. reiskosten.

Training inhuren in een online classroom

De training kan uiteraard ook online verzorgd worden. Ik stel daarvoor een klaslokaal online beschikbaar via Adobe Connect. Hierdoor kunnen we interactie hebben met elkaar en de lessen opnemen.

Een training online is wel vrij intensief. Het is dan ook goed om te bespreken of we de training in een aantal kortere dagdelen kunnen doorlopen. Laten we daar lekker over in gesprek gaan, alsmede de prijs die aan de online variant komt te hangen. Ik hoor graag van je.

Meer info?