Adobe Spark voor (online) onderwijs

Vroeger maakte ik in InDesign mijn lesmateriaal en liet ik mijn readers nog printen. Een jaar lang gebruikte we dezelfde readers. Als er dan een update van software kwam, of er zat een foutje in, dan zat je toch een heel jaar aan die reader vast. Toen was dat heel normaal, maar zo niet meer van deze tijd.

Ken jij Adobe Spark al? Spark gebruik ik tegenwoordig om mijn lesbrieven mee te maken. Spark heb je in drie verschillende smaken:

  • Adobe Spark Post
  • Adobe Spark Page
  • Adobe Spark Video

Deze tools maken het super leuk om lesmateriaal te maken en te delen met je leerlingen/studenten. Of het nu gaat om een mooi vormgegeven afbeelding, poster, flyer via Post, een one page scrollable website met Spark Page of een uitleg video met Spark Video… met Spark maak jij zonder problemen je lesmateriaal weer van deze tijd.

In een halve dag leer ik je graag de basis van Spark en hoe jij het kan inzetten in jouw onderwijs. Binnen drie uur weet je precies wat je kan verwachten van het pakket en laat ik je vol zelfvertrouwen er mee aan de slag gaan.

Spark is beschikbaar in de browser op alle computers en ook op mobile devices is zijn er Spark apps te vinden via de Appstore of Google Play store.

Spark is ideaal te combineren met jouw online klaslokaal. Denk bijvoorbeeld eens aan de integratie van een lesbrief in Spark Page direct doorvoeren als assignment in Microsoft Teams.

En is die update er, of wil je nog even dat foutje eruit halen? De link blijft altijd hetzelfde naar jouw pagina, dus dat is zo gepiept.

Ik ben heel erg blij met Spark in mijn onderwijs en in een halve dag maak ik jou denk ik net zo enthousiast.

Inhuren voor een halve dag op locatie

Voor deze training kom ik graag jouw kant op. Ik neem m’n laptop mee en het lesmateriaal. Samen met een groep van max 6 personen kunnen we op basis van BYOD aan de slag. De begin-, pauze- en eindtijd overleggen we samen.

Het inhuren van één halve trainingsdag is in het kalenderjaar 2021 euro € 260,- excl. BTW en excl. reiskosten.

Training inhuren in een online classroom

De training kan uiteraard ook online verzorgd worden. Ik stel daarvoor een klaslokaal online beschikbaar via Adobe Connect. Hierdoor kunnen we interactie hebben met elkaar en de lessen opnemen.

Een training online is wel vrij intensief. Het is dan ook goed om te bespreken of we de training in een aantal kortere dagdelen kunnen doorlopen. Laten we daar lekker over in gesprek gaan, alsmede de prijs die aan de online variant komt te hangen. Ik hoor graag van je.

Meer info?