Over mij

Ik ben Matthijs Clasener, kom uit de regio Rotterdam en dat ken je soms wel horen. Opgeleid als multimedia ontwerper, begon ik mijn carrière als docent bij het Grafisch Lyceum Rotterdam. Ik begon daar in 2001 als docent waarbij ik in bijna alle Adobe-tools les gaf en kreeg geleidelijk meer en andere verantwoordelijkheden, zoals bijvoorbeeld het coördineren van de animatie opleiding.

In 2010 ben ik gevraagd om de taak van Adobe Education Leader te vervullen, waardoor ik veel heb kunnen leren en een geweldig netwerk heb kunnen opbouwen.

Certificeren

Ik vind het belangrijk om te toetsen of ik nog up to date ben. Het afnemen van toetsen en zo erkende certificaten behalen is dan ook iets wat ik regelmatig doe. Zo ben ik gecertificeerd voor alle Adobe Certified Associate-programma’s.

Adobe Creative Educator Level 1
Adobe Creative Educator Level 2

Ik ben ook Adobe Certified Expert voor Premiere Pro, maar ik ben ook Apple Educator, Google Educator en Blackmagic Design Davinci Resolve-trainer.

Tegenwoordig heb ik naast mijn baan op het Grafisch Lyceum Rotterdam mijn eigen zelfstandige onderneming. In deze rol geef ik cursussen op locatie en online. Ik geef graag cursussen op de Adobe Education Exchange.

Enorm veel plezier haal ik uit het geven van lezingen en workshops. Inmiddels geef ik met enige regelmaat lezingen op Adobe Education Events en Adobe Max, BETT en locale aan onderwijs gerelateerde events. Neem gerust contact op.

Specialiteiten: Mediadesign, Animatie, Bewerken, Lesgeven!

Vrienden van Cutaway

Catena Company

Belgie

DWM Trainingen

Nederland

Edge Gain

United Kingdom

Adobe Education

USA

Everlearn

Nederland

Academy Class

United Kingdom